Ontwikkelingen

In april 2012 is de herdruk van "Zie, Ik maak iets nieuws" beschikbaar gekomen. We hebben ervoor gekozen om de herdruk de titel mee te geven die de Engelse versie heeft: De terugkeer van Gods heerlijkheid.

Verder zijn we met nog een aantal titels bezig, al zijn we niet zeker of die ook allemaal in het Nederlands via ons zullen worden uitgegeven.

De biografie van Oswald Chambers is begin februari 2010 van de pers gerold. De biografie, uitgewerkt en opgetekend door David McCasland, beschrijft het intensieve leven van Oswald Chambers. Oswald Chamber genoot een enorme bekendheid. Oswald Chambers is voor veel mensen bekend door zijn dagboek Geheel voor Hem, dat is samengesteld met dagelijkse overdenkingen van Oswald Chambers.
Het is eertijds uitgegeven door zijn vrouw nadat Oswald Chambers was overleden. Op dit moment wordt er niet gewerkt aan nieuwe uitgaven. Er is een beperkte hoeveelheid boeken boven water gekomen van Dirk Lughthart. Zijn boek ´Een goddelijk geheim´ werd uitverkocht gewaand, maar is tijdelijk dus weer leverbaar.